Albert Heijn vestiging krijgt restaurant in winkel
bron: foodpro
KAATSHEUVEL – De Albert Heijn in Kaatsheuvel krijgt behalve een hotel boven de winkel ook een inpandig restaurant. In het restaurant worden verse producten uit de supermarkt klaargemaakt die bijna over de houdbaarheidsdatum heen gaan. Ondernemer Piet den Hartog kwam met de plannen.
OOKs Hospitality & Leisure gaat het hotel exploiteren. Een van de doelen is om voedselverspilling tegen te gaan en met minimaal de helft terug te brengen. Uit ervaring blijkt dat veel Albert Heijn klanten producten laten liggen waarvan de houdbaarheidsdatum nadert.
Het hotel krijgt 69 kamers, een receptie, bar, lounge, kantoorruimten en fitness- en vergaderfaciliteiten. Volgens de planning gaan eind 2017 de nieuwe supermarkt en het hotel open. Ook het gemeentebestuur steunt de plannen.
Laatste nieuws
-
16 sep Prijs van koffiebonen stijgt tot hoogste niveau sinds 2011
-
16 sep Amazon introduceert nieuw private label merk voor boodschappen
-
16 sep Yoghurt divisie General Mills verkocht aan twee Franse zuivelbedrijven
-
16 sep Hapklare innovatie: AI hervormt de voedingsindustrie
-
16 sep ERP starterskit voor foodbedrijven
-
13 sep SPAR en Statiegeld Nederland lanceren Statieheld-pilot op (universiteits)locaties
-
13 sep 10 finalisten voor de Lekkerste Bal Gehakt 2024
-
13 sep Voedselverspilling in supermarkten verder afgenomen
-
13 sep Rabobank: 'Voedingssector kan al stappen zetten in energietransitie'
-
13 sep Danone onderdeel van nieuw precisie fermentatie project
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan