Training Plaagdierpreventie & Wetgeving
bron: foodpro
VEENENDAAL - Bewaak de voedselveiligheid en hygiëne in en om uw bedrijf optimaal en laat uw medewerkers deelnemen aan onze training Plaagdierpreventie & Wetgeving. Zo voldoet u aan de strenge richtlijnen van HACCP, AIB , BRC en GMP. Bovendien haalt u kennis in huis waarmee u eventueel onnodige bestrijdingskosten voorkomt.
De eerstvolgende trainingen is op:
Donderdag 8 september 2016, van 12.30 uur tot 17.00 uur.
De kosten voor deze training zijn € 125,00.
De volgende training zal plaatsvinden op:
- Donderdag 17 november 2016
Deze training is ditmaal toegespitst op voedselveiligheid.
Doelgroep
Deze training is geschikt voor iedereen die een belangrijke rol speelt bij het signaleren van ongedierte in uw bedrijf, zoals kwaliteitsmedewerkers, keukenpersoneel, operators en logistiek medewerkers.
Sectoren
De training richt zich op alle sectoren waar (voedsel)veiligheid en hygiëne van belang zijn, zoals horeca, food, warehousing en pharmacy. Tevens bent u in de gelegenheid om onderling ervaring en expertise uit te wisselen. Dat verhoogt het rendement van de training.
Inhoud van de training
Tijdens de training leren de deelnemers ongedierte en hun sporen herkennen, leren ze de bedrijfsomgeving en goederen detecteren op sporen en oefenen ze basale bestrijdingsvaardigheden zoals het zetten van klemmen. Uiteraard wordt er gewerkt met concrete materialen.
Doel van de training
Na de training kunnen de deelnemers de verschillende soorten ongedierte en hun sporen herkennen (signalering). Zo kunnen ze in een vroeg stadium al voorkomen dat ze binnendringen en beslissen of er extra expertise moet worden ingezet (risicoselectie).
Certificaat
Na de training Plaagdierpreventie & Wetgeving ontvangen de deelnemers het Certificaat Plaagdierpreventie & Wetgeving. Het bewijs dat u voldoet aan de eisen van HACCP, AIB , BRC en GMP. En een belangrijk signaal voor uw klanten en opdrachtgevers: het laat zien dat u werk maakt van hygiëne en voedselveiligheid.
Laatste nieuws
-
18 okt Whole Foods over food trends in 2025
-
18 okt Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
18 okt Normec Foodcare introduceert de training Leveranciersaudit
-
18 okt Vraag en aanbod effectief afstemmen in de AGF-sector
-
17 okt Nestlé stelt omzetprognose naar beneden bij door zuinige consument
-
17 okt Meer omzet voor Sligro
-
17 okt Kennisevent: Optimale marketing van je product vs. misleiding van de consument
-
17 okt Melkconsumptie in Nederland daalt en gebruik van kaas en kwark neemt toe
-
16 okt United Dutch Breweries overgenomen door Brouwerij Martens
-
16 okt Nathalie Guillaume neemt het Fevia-voorzitterschap over van Anthony Botelberge
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan