1 juni: Riskplaza grondstoffen
bron: foodpro
KAATSHEUVEL - Riskplaza is een initiatief van onder andere het Productschap Akkerbouw en stelt de voedingsindustrie in staat om in een online database grondstofgevaren te publiceren en deze te gebruiken in de gevarenanalyses zoals bedoeld in de HACCP-wetgeving. Indien u de Riskplaza Audit+ criteria wilt naleven en dit aantoonbaar wilt maken voor uw klanten, dient u de Riskplaza Audit+ te ondergaan. In deze training leert u wat dit inhoudt en hoe u dit moet aanpakken.
DOEL
Het doel van deze training is het geven van verdieping in de kennis over Riskplaza en de wijze waarop Riskplaza u kan helpen bij het beheersen van de grondstofgevaren.
OCHTENDPROGRAMMA
Inleiding in Riskplaza
Rondleiding door en uitleg van de Riskplaza website
Voorbereiding op de Riskplaza-audit+
Oefeningen in het gebruik van de Riskplaza-website
MIDDAGPROGRAMMA
Vervolg voorbereiding op de Riskplaza-audit+
Hoe verloopt de Riskplaza-audit+
De aandachtspunten na het behalen van de Riskplaza-audit+
KOSTEN
€ 425,00
LOCATIE
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
TIJDEN
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.) (bij in-company tijden in overleg)
Voor actuele inschrijfdata en meer info over deze training? Genoemde datum is ficitief, in overleg te bepalen.
Kijk op foodcampus.eu
Laatste nieuws
-
18 okt Whole Foods over food trends in 2025
-
18 okt Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
18 okt Normec Foodcare introduceert de training Leveranciersaudit
-
18 okt Vraag en aanbod effectief afstemmen in de AGF-sector
-
17 okt Nestlé stelt omzetprognose naar beneden bij door zuinige consument
-
17 okt Meer omzet voor Sligro
-
17 okt Kennisevent: Optimale marketing van je product vs. misleiding van de consument
-
17 okt Melkconsumptie in Nederland daalt en gebruik van kaas en kwark neemt toe
-
16 okt United Dutch Breweries overgenomen door Brouwerij Martens
-
16 okt Nathalie Guillaume neemt het Fevia-voorzitterschap over van Anthony Botelberge
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan