Thuisbezorgd gaat samenwerking aan met Zuivelhoeve

Vanaf nu kunnen inwoners van Amsterdam, Groningen en Den Bosch de producten van Zuivelhoeve Winkels bestellen via Thuisbezorgd.nl. De Zuivelhoeve winkels staan bekend om hun ambachtelijke producten zoals vele Hollandse en buitenlandse kazen, verse noten en huisgemaakte zuivel, maar hebben ook een uitgebreid lunch- en borrel assortiment.

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl werkt continu aan het uitbreiden van haar aanbod om zo nog meer mensen in Nederland van alledaags gemak te voorzien. Zuivelhoeve heeft meer dan 90 lokale winkels door het hele land. De samenwerking met Thuisbezorgd.nl start in Groningen, Den Bosch en Amsterdam en het is de bedoeling dat er in de komende maanden steeds meer locaties worden toegevoegd.

"De samenwerking met Zuivelhoeve laat zien dat we steeds meer keuze en kwaliteit bieden op ons platform. Dit is belangrijk om in te spelen op de behoeften van de consument en onze relevantie verder te vergroten. Wat is nou leuker dan een mooi kaas- of borrelpakket bestellen voor een gezellig avondje thuis?", aldus Bart Koot, Sales directeur Thuisbezorgd.nl

"Mijn ouders richtten in 1981 ons bedrijf op in hun boerderij in Twekkelo. Leuk detail is dat Thuisbezorgd.nl in Enschede is opgericht, dus we hebben gemeenschappelijke Twentse roots! Dat maakt het extra bijzonder dat we onze krachten nu bundelen en samen nog meer mensen in Nederland van onze ambachtelijke producten kunnen voorzien", aldus Jorieke Roerink, directeur Zuivelhoeve winkelbedrijven.

Het lunch- en productassortiment van Zuivelhoeve wordt binnen een uur bezorgd door bezorgers die bij Thuisbezorgd.nl in dienst zijn. Deze bezorgers worden per uur betaald, zijn verzekerd en bouwen vakantiegeld- en dagen op.

Laatste nieuws