Albert Heijn heeft assortiment Streeckgenoten uitgebreid

Albert Heijn heeft het assortiment Streeckgenoten in de winkel en online verder uitgebreid. Door intensief samen te werken met lokale makers met liefde voor het vakmanschap breidt de supermarktketen het assortiment uit. Daarnaast wordt het magazine Proef het lekkerste uit de streek gepubliceerd om de makers en hun producten extra in het zonnetje te zetten.

“Klanten laten genieten van lokale specialiteiten die voortkomen uit het vakmanschap van de makers; dat is het idee achter ons assortiment Streeckgenoten", aldus Constantijn Ninck Blok, directeur merchandising & formats bij Albert Heijn. “Dit jaar hebben acht nieuwe makers zich bij Streeckgenoten aangesloten, wat zorgt voor een breder assortiment met de lekkerste producten uit diverse regio’s. Sinds de introductie in 2017 zijn er nu meer dan 230 lokale specialiteiten van meer dan 70 slagers, bakkers en kaasmakers uit heel Nederland en België exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Daarnaast is het assortiment sinds dit jaar online een stuk breder beschikbaar. Ik ben er trots op dat wij het mogelijk maken voor onze klanten om, waar ze ook wonen, te kunnen genieten van lokale specialiteiten uit het hele land."

Het assortiment Streeckgenoten wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid op basis van het aanbod van lokale makers en de behoefte van klanten. Nieuw in het schap zijn onder andere Fries Roggebrood van Bakkerij Boonstra en het robuuste, kruidige Oldebroeker klinkertje van Bakkerij Schuld. Ook de makers zelf zijn blij met de warme samenwerking: “Als ambachtelijke bakker met vijf generaties aan ervaring zijn wij trots om iedereen van onze mooie, eerlijke producten te kunnen laten genieten", aldus Jan-Aart Schuld van Bakkerij Schuld uit Oldebroek.

De nieuwe specialiteiten, hun unieke receptuur en het vakmanschap van de makers krijgen de komende periode een prominente plaats in het nieuwe magazine 'Proef het lekkerste uit de streek'. In dit magazine vinden klanten verhalen van de makers, leuke weetjes over Streeckgenoten-producten en meer achtergrond over de productie van dit assortiment.

 

Bron: Albert Heijn

Laatste nieuws