Market Food Group sluit productielocatie van Bakkerij Smithuis
bron: FoodPro Network
Market Food Group sluit de productielocatie van Bakkerij Smithuis in Oldenzaal. Alle productieactiviteiten in Oldenzaal worden overgeheveld naar de vestiging Apeldoorn. "De productielocatie in Apeldoorn biedt ruimte voor capaciteitsuitbreiding en daarmee verdere groei en continuïteit voor de bakkerijgroep voor de langere termijn", aldus Sjacco Nel, de algemeen directeur van Market Food Group. Dat meldt Tubantia.
Wegens de sluiting van de productielocatie van Bakkerij Smithuis in Oldenzaal biedt Market Food Group industriële bakkerijmachines voor de productie voor groot- en kleinbrood aan. Dat gebeurt in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Ook andere Nederlandse bakkers brengen bij deze veiling overtollige bakkerijmachines en productielijnen in. Bieden kan tot donderdag 26 september. De veiling sluit om 14.00 uur.
Laatste nieuws
-
20 sep JDE Peet's vreest problemen door ontbossingswet EU
-
20 sep Market Food Group sluit productielocatie van Bakkerij Smithuis
-
20 sep Leergang Quality & Business Improvement in Food
-
20 sep EU Richtlijn Verpakking: wat u moet weten naarmate de EU Richtlijn 94/62/EG evolueert
-
20 sep 42% van de consumenten wil biologisch huismerk
-
19 sep Lidl-huismerk Freeway zoekt het randje op met nieuwe verpakking
-
19 sep Rabobank: Chocoladeprijzen gaan verder omhoog
-
19 sep Fonterra investeert in extra opslagcapaciteit voor kaas
-
19 sep Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy
-
19 sep Schrikken klanten terug van groenten en fruit in bulk? (video)
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan