Flink ontvangt 135 miljoen van investeerders en opent tien nieuwe hubs

Flink heeft tijdens een recente investeringsronde een bedrag van 135 miljoen euro opgehaald. De flitsbezorger investeert een deel hiervan in Nederland voor de opening van zo’n tien nieuwe vestigingen.

De investering komt van bestaande investeerders zoals Bond, Rewe, Northzone en Mubadala, maar er zijn ook nieuwe investeerders aangehaakt.

Robin Kiesler, CEO van Flink Nederland, is enthousiast over het resultaat van de financieringsronde. “Met deze investering kunnen we onze aanwezigheid in Nederland verder uitbreiden en blijven innoveren om de snelle en betrouwbare service te leveren waar onze klanten op vertrouwen. We zijn trots dat we sinds het begin van het jaar in Nederland al ebitda-winstgevend zijn, wat onze sterke positie in deze markt onderstreept,” aldus Kiesler.

Het netwerk van de flitsbezorger blijft groeien. Momenteel heeft Flink 146 operationele hubs in Duitsland en Nederland, en de komende twaalf maanden komen daar nog 30 nieuwe locaties bij. In Nederland zullen zo’n tien nieuwe hubs worden geopend

“Deze financiering geeft ons de ruimte om verder te groeien en tegelijkertijd onze operationele efficiëntie te verbeteren. We zullen in het komende jaar nieuwe locaties openen, zowel in steden waar we al actief zijn als in nieuwe steden. Dit zullen we uiteraard doen in nauw overleg met de lokale overheden en de gemeenschappen rondom deze nieuwe locaties.”

Laatste nieuws