Welke supermarktketens zijn er in Zweden?

Er zijn verschillende supermarktketens in Zweden. Enkele van de bekendste supermarktketens in Zweden zijn:

ICA is een van de grootste supermarktketens in Zweden, met een breed scala aan producten, waaronder versproducten, ingeblikt voedsel, huishoudelijke artikelen en meer. ICA heeft verschillende winkelformaten, waaronder ICA Supermarket, ICA Kvantum en ICA Nära.

Coop is een andere bekende supermarktketen in Zweden, met een focus op duurzaamheid en biologische producten. Coop heeft verschillende winkelformaten, waaronder Coop Konsum, Coop Nära en Coop Extra.

Willys is een populaire supermarktketen in Zweden, bekend om zijn lage prijzen en breed assortiment aan producten, waaronder zowel merkproducten als huismerkproducten. Willys is onderdeel van de Axfood Group, een van de grootste detailhandelaren in Zweden.

Hemköp is een andere supermarktketen in Zweden, met de nadruk op kwaliteitsproducten en een breed scala aan verse producten, zoals groenten, fruit, vis en vlees. Hemköp heeft verschillende winkelformaten, waaronder Hemköp City en Hemköp Express.

Lidl is een bekende discount-supermarktketen in Zweden, met een breed assortiment aan producten, waaronder versproducten, droge kruidenierswaren en huishoudelijke artikelen. Lidl staat bekend om zijn lage prijzen en eenvoudige winkelervaring.

Naast deze supermarktketens zijn er ook andere kleinere regionale en lokale supermarktketens en onafhankelijke supermarkten in Zweden die populair zijn in bepaalde gebieden. Het supermarktlandschap in Zweden is divers en er zijn verschillende opties voor consumenten om hun boodschappen te doen, afhankelijk van hun voorkeuren en behoeften.





Laatste nieuws