5 manieren om uw voedingsmiddelenbedrijf duurzaam te laten groeien

ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is big business voor de voedingsindustrie. 85% van de consumenten heeft al milieuvriendelijkere keuzes gemaakt bij het boodschappen doen. Onderzoek van Aptean in samenwerking met IDC heeft duurzame verbeteringen geïdentificeerd als de belangrijkste doelstelling van voedingsbedrijven voor 2023 - waarbij 40% prioriteit geeft aan duurzaamheid.

Maar hoewel voedselproducenten en -distributeurs groene bedoelingen hebben, is een meetbare strategie voor duurzame groei niet altijd eenvoudig. Met zoveel potentiële gebieden om te optimaliseren, waar begint u?

Om uw organisatie te helpen een strategie te ontwikkelen, heeft Aptean een draaiboek voor duurzame productie en distributie in de voedingsindustrie gelanceerd, dat nu kan worden gedownload.

Wij hebben de voedselproductie van begin tot eind geanalyseerd en hierin vijf duurzaamheids-strategieën geïdentificeerd in vijf belangrijke bedrijfssectoren:

  • Landbouw en veeteelt
  • Inkoop en toeleveringsketen
  • Productie
  • Productinnovatie
  • Distributie en consumptie

Lees hier de hele blog

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network

Laatste nieuws