7 tips voor betere Food & Beverage inkoopprocedures

ETTEN-LEUR - Het oude gezegde "er is geld nodig om geld te verdienen" is zeker waar in de voedings- en drankenindustrie. Uw organisatie mag dan wel gericht zijn op het genereren van inkomsten door de verkoop van producten aan klanten. U hebt grondstoffen nodig om die artikelen te produceren, en dat betekent dat u een groot deel van uw tijd met inkoop bezig zult zijn.

Maar met krappe winstmarges en hevige concurrentie moet u slim met uw uitgaven omgaan als u uw resultaten gezond wilt houden. Dat geldt vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen, die niet alleen onder druk staan door hun directe concurenten, maar ook door de grote namen aan de top van de verschillende productcategorieën.

Hoe kunt u de ideale inkoopprocedures voor Food & Beverage uitwerken en het meeste voor uw geld krijgen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid? Wij hebben deze lijst met 7 nuttige tips samengesteld om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent en klaar bent voor succes.

Bekijk de 7 tips hier

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws