Masterclass Fooddefense
De definitie van FoodDefense is: “het beveiligen van de productiefaciliteit tegen opzettelijke besmettingen.”
FoodDefense is in de laatste voedselveiligheidsnormen een punt van aandacht. IFS 6 heeft er zelfs een apart hoofdstuk aan gewijd.
Deze masterclass kijkt naar de verschillende systemen die in het verleden en heden zijn toegepast om hiervan te leren hoe het beste een FoodDefense systeem op te kunnen zetten.
De onderwerpen die in deze masterclass terugkomen zijn:
- FDA & USDA gidsen
- Carver methode
- PAS 96:2010 & PAS 96:2014 & het gebruik van TACCP
- Wat zeggen de verschillende normen over FoodDefense
- BRC Global Standard for Food Safety, versie 7:
- International Food Standard Food version 6
- ISO-22000 / FSSC-22000
- Praktische insteek m.b.t. FoodDefense.
De masterclass duur circa 2,5 uur en wordt in de ochtend en in de middag aangeboden.
Ochtendsessie van 10:00 tot 12:30 uur.
Middagsessie van 14:00 tot 16:30 uur.
Doelgroep
Kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.
Tijden
Ochtendsessie van 10:00 tot 12:30 uur.
Middagsessie van 14:00 tot 16:30 uur.
Beschikbare data
16-11-2017
Direct inschrijven
Klik hier om u direct in te schrijven
Incompany