Handboek Etikettering van levensmiddelen
24 nov 2020 09:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
UTRECHT - De NVWA heeft een nieuwe editie van het Handboek Etikettering van levensmiddelen gepubliceerd. Het is een hulpmiddel voor het bedrijfsleven over de wettelijke verplichtingen voor de etiketten van voorverpakte levensmiddelen. In het handboek wordt uitleg gegeven over de verplichte onderdelen van een etiket.
De NVWA geeft geen advies aan ondernemers over individuele vragen. Daarvoor kunnen bedrijven terecht bij hun branchevereniging of bij een gespecialiseerd adviesbureau.
Het Handboek Etikettering van levensmiddelen is hier te downloaden.
Bron: NVWA
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan