Model voorspelt groei van Listeria monocytogenes in kaas
bron: FoodPro Network
EDE - Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de International Association for Food Protection presenteerde Marjon Wells-Bennik, als wetenschapper op het terrein van voedselveiligheid verbonden aan NIZO food research, een model om te voorspellen of verschillende kaassoorten de groei van Listeria monocytogenes kunnen ondersteunen.
Het is voor producenten belangrijk om te kunnen beoordelen of kant-en-klare producten de groei van de bacterie Listeria monocytogenes remmen of juist bevorderen. Met het voorspellende model toont NIZO de belangrijke rol voor niet-gedissocieerd melkzuur voor volledige remming van de groei van Listeria monocytogenes in kaas.
Meer informatie over de presentatie van Marjon Wells-Bennik is te vinden op de website van NIZO food research.
Bron: NIZO food research
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan