Vanaf nu ook efficiënt inspecteren? Zo doe je dat

's-HERTOGENBOSCH - In 2020 heeft Normec Foodcare een unieke actie, waarbij je kosteloos aan de slag gaat met efficiënte inspecties. Hoe je dit doet? Er zijn maar drie stappen nodig om jou op weg te helpen.

1. Kennismaken met een gratis demo

Snel van start met digitale inspecties, maar wil je eerst zeker weten of dit iets voor jouw bedrijf is? We verzorgen graag een gratis demo op jouw locatie. Eén van onze accountmanagers laat je precies zien hoe je digitaal inspecteert. Het werkt heel eenvoudig, dus binnen een uur heb je al een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn en hoe gebruiksvriendelijk de applicatie is.

Als je weet dat digitaal inspecteren inderdaad de oplossing voor jouw bedrijf is, wil je natuurlijk ook graag weten wat het kost. Met onze unieke actie heb je in 2020 helemaal geen kosten. Wij verzorgen namelijk gratis de implementatie en de overzetting van je inspectielijsten, je betaalt geen licentiekosten én je ontvang een iPad cadeau. We maken wel graag een offerte voor de gebruikelijke licentiekosten die je vanaf 2021 gaat betalen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

2. Vrijblijvende offerte

Als je echt direct aan de slag wilt met digitaal inspecteren, maken we graag direct na de demo een offerte. Zodra de offerte akkoord en ondertekend is, plannen we een implementatie met je in. Het kan dus zomaar zijn dat jouw dag er morgen anders uitziet, omdat je een inrichtings- en trainingsdag over de module Inspecties bijwoont.

3. Vliegende start tijdens de implementatiedag

Tijdens de implementatiedag starten we altijd met het inrichten van je eigen bedrijfsapplicatie. Alle instellingen kun je zelf op een later moment altijd nog aanpassen. Zo houd je zelf het volledige beheer over je eigen applicatie. We geven je graag een vliegende start en zorgen er daarom voor dat alle instellingen, gebruikers en templates direct in je applicatie staan. Daarbij geven we advies over de werkwijze die het beste past bij de doelstellingen die jij met jouw bedrijf voor ogen hebt.

Tot slot verzorgen we een complete training over bijvoorbeeld het aanmaken van vragenlijsten, inplannen en uitvoeren van inspectieronden en bekijken van trendanalyses. Na afloop van de implementatiedag ben je klaar om digitaal te inspecteren en dus tijd te besparen. Heb je na afloop vragen? Op onze supportpagina vind je 24/7 alle informatie. En vind je niet direct wat je zoekt? Neem dan contact op met één van onze support consultants.

Vanaf nu ook efficiënt inspecteren?

We helpen je graag. Plan gratis een demo in of lees alles over onze unieke actie.

 

Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network





Laatste nieuws