Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren

DEN BOSCH - De redenen om zout en suiker in ons voedsel te reduceren zijn zeer divers. De mogelijkheden ook. Toevoeging ervan is er juist om (letterlijk) in de smaak te vallen bij de consument. Maar hoe belangrijk is ‘smaak’ in de foodsector? En waarom is zout- en suikerreductie een blijvertje?

Lees in de whitepaper zout- en suikerreductie van Normec Foodcare over de initiatieven die de laatste jaren zijn genomen in de sector, om meer inzicht te krijgen en reductie te realiseren. Hoe de consument kan wennen aan smaak met minder zout of suiker en hoe groot de invloed hiervan is. Enerzijds op de productie van ons voedsel en anderzijds op de consumptie. Immers: als iets niet lekker is, wordt het niet gekocht. Zelfs niet met een mooi verhaal.

Download de whitepaper zout- en suikerreductie

 

Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network





Laatste nieuws