Bizerba Innovation Summit 2020 | DeFabrique - Maarssen

MAARSSEN - Op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020 zal Bizerba Nederland haar nieuwste innovaties op het gebied van verpakken, wegen, etiketteren, snijden en procesoptimalisatie demonstreren in DeFabrique te Maarssen.

We hosten dit event met drie hoofdthema’s:

Power of Packaging, met o.a. onze nieuwste standaard in full-wrap en lijmvrij etiketteren, de GLM-Ievo Cleancut®, geavanceerde weeg-etiketteersystemen en visie-inspectie;

Future of Foodprocessing met o.a. onze geavanceerde, industriële snijmachines A560/A660 met geïntegreerde weegschaal, de nieuwe VSP verticaalsnijmachine en beenderenzagen;

Retail Reinvented met o.a. de nieuwste lijn winkelweegschalen K3, ons Supersmart Scan&Go Loss Prevention-systeem voor zelfscan zonder verlies in de supermarkt en SmartShelf, om lege broodschappen te allen tijde te voorkomen.

GLM-IEvo CleanCut

Power of Packaging

Bestaat uw kernactiviteit uit het wegen, verpakken en labelen van producten en wilt u een efficiëntieslag slaan binnen uw productieproces? Optimaliseer uw processen met de GLM-Ievo CleanCut®: dé oplossing voor het automatisch wegen en labelen van verpakte producten. Bizerba heeft met deze gloednieuwe oplossing de absolute primeur: één systeem met wegers, etiketteerders en linerless, full-wrap labels.

Future of Foodprocessing

Voor de ambachtelijke slagers, slagerijafdelingen van supermarkten en industriële vleesverwerkers biedt Bizerba voor ieder volume een passende en innovatieve snijoplossing van hoge kwaliteit met de juiste afleg. Hygiëne, veiligheid en efficiëntie staan daarbij centraal.

Retail Reinvented

's Werelds eerste, kostenefficiënte en geavanceerde Scan & Go Verliespreventiesysteem voor de self-check out in supermarkten. Creëer een innovatieve shopping experience door middel van deze unieke combinatie van weegtechniek en cameraherkenning, in combinatie met kunstmatige intelligentie (AI). Vereenvoudig uw interne processen, verhoog uw omzet en verminder derving van inkomsten.

Vanwege de huidige situatie, zullen wij uiteraard alle Corona-maatregelen waarborgen:

 

– We werken met tijdsloten, zodat er steeds kleine aantallen mensen binnen zijn.

– Er zal een looproute (eenrichtingsverkeer) zijn, om opstopping te voorkomen.

– We hanteren een zeer ruime opzet van de machines door deze ver uit elkaar te plaatsen.

– Hierdoor kan de 1,5 meter afstand overal in acht worden genomen.

– Daarnaast zal er gezorgd worden voor hygiënische handgels op meerdere plekken.

– Er worden gratis mondkapjes verstrekt.

– Bezoekers wordt gevraagd een gezondheidscheckformulier in te vullen.

Meld u nu aan voor een van de tijdsloten!

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network





Laatste nieuws