Bizerba Innovation Summit 2020 | DeFabrique - Maarssen

17-09 06:03 | bron: FoodPro Network

MAARSSEN - Op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020 zal Bizerba Nederland haar nieuwste innovaties op het gebied van verpakken, wegen, etiketteren, snijden en procesoptimalisatie demonstreren in DeFabrique te Maarssen.

We hosten dit event met drie hoofdthema’s:

Power of Packaging, met o.a. onze nieuwste standaard in full-wrap en lijmvrij etiketteren, de GLM-Ievo Cleancut®, geavanceerde weeg-etiketteersystemen en visie-inspectie;

Future of Foodprocessing met o.a. onze geavanceerde, industriële snijmachines A560/A660 met geïntegreerde weegschaal, de nieuwe VSP verticaalsnijmachine en beenderenzagen;

Retail Reinvented met o.a. de nieuwste lijn winkelweegschalen K3, ons Supersmart Scan&Go Loss Prevention-systeem voor zelfscan zonder verlies in de supermarkt en SmartShelf, om lege broodschappen te allen tijde te voorkomen.

GLM-IEvo CleanCut

Power of Packaging

Bestaat uw kernactiviteit uit het wegen, verpakken en labelen van producten en wilt u een efficiëntieslag slaan binnen uw productieproces? Optimaliseer uw processen met de GLM-Ievo CleanCut®: dé oplossing voor het automatisch wegen en labelen van verpakte producten. Bizerba heeft met deze gloednieuwe oplossing de absolute primeur: één systeem met wegers, etiketteerders en linerless, full-wrap labels.

Future of Foodprocessing

Voor de ambachtelijke slagers, slagerijafdelingen van supermarkten en industriële vleesverwerkers biedt Bizerba voor ieder volume een passende en innovatieve snijoplossing van hoge kwaliteit met de juiste afleg. Hygiëne, veiligheid en efficiëntie staan daarbij centraal.

Retail Reinvented

's Werelds eerste, kostenefficiënte en geavanceerde Scan & Go Verliespreventiesysteem voor de self-check out in supermarkten. Creëer een innovatieve shopping experience door middel van deze unieke combinatie van weegtechniek en cameraherkenning, in combinatie met kunstmatige intelligentie (AI). Vereenvoudig uw interne processen, verhoog uw omzet en verminder derving van inkomsten.

Vanwege de huidige situatie, zullen wij uiteraard alle Corona-maatregelen waarborgen:

 

– We werken met tijdsloten, zodat er steeds kleine aantallen mensen binnen zijn.

– Er zal een looproute (eenrichtingsverkeer) zijn, om opstopping te voorkomen.

– We hanteren een zeer ruime opzet van de machines door deze ver uit elkaar te plaatsen.

– Hierdoor kan de 1,5 meter afstand overal in acht worden genomen.

– Daarnaast zal er gezorgd worden voor hygiënische handgels op meerdere plekken.

– Er worden gratis mondkapjes verstrekt.

– Bezoekers wordt gevraagd een gezondheidscheckformulier in te vullen.

Meld u nu aan voor een van de tijdsloten!

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
23 sep Boodschappen bezorgen is voor Albert Heijn nog geen goudmijn
23 sep Storing bij AH: online boodschappen doen niet mogelijk
23 sep Ahold Delhaize zet in op halvering van de voedselverspilling in 2030
23 sep 5 trends voor de voeding van morgen volgens jongeren
23 sep 12 Tips tegen voedselfraude (update)
22 sep Vivera opent vernieuwde fabriek
22 sep Onderzoek laat dringende noodzaak zien voor aanleren gezond gedrag op basisschool
22 sep Food Fellows komt met sauzen van geredde groenten
22 sep 'Bijna alle aanbiedingen in Nederlandse supermarkten zijn ongezond'
22 sep Direct efficiënt inspecteren. Kosteloos en zonder moeite!
22 sep Verkade: 'Datakwaliteit managen vereist een goede interne flow'
21 sep 18 procent consumenten eet gezonder door coronacrisis
21 sep Recall Albert Heijn worst
21 sep Nestlé's plantaardige 'bacon cheeseburger' verkrijgbaar in de VS
21 sep Nestlé test blockchaintechnologie in Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika
21 sep Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
21 sep Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)
18 sep Hoe maken we duurzame én voedzame voedingsmiddelen?
18 sep In cafés wordt juist in de laatste uurtjes veel omzet behaald
18 sep Werknemers werken meer uren sinds coronacrisis
18 sep 'Lokaal voedsel kan binnen 5 jaar naar marktaandeel van 25%'
18 sep Listeria: voorkomen beter dan genezen
18 sep Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
17 sep Alle Nespresso cups tegen 2022 CO2-neutraal
17 sep FrieslandCampina gaat duurzamer geproduceerde melk aan andere zuivelbedrijven leveren
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?