MBO-Challenge Voedselverspilling 2020 is gestart
bron: FoodPro Network
De MBO-Challenge Voedselverspilling 2020 is van start gegaan. Onderwijsinstellingen kunnen zich aanmelden tot 15 oktober. Tot 15 maart 2021 werken de deelnemende teams aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en instellingen en denken na over innovaties die bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling.
Inmiddels hebben zich ruim 30 studententeams aangemeld voor de MBO Challenge Voedselverspilling 2020. Daarnaast heeft de organisatie ruim 25 vraagstukken van bedrijven, organisaties en instellingen ontvangen.
Tot 15 maart 2021 werken de teams aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en instellingen en denken na over innovaties die bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling. Een deskundige jury beoordeelt de ingediende cases. Genomineerde teams worden uitgenodigd voor de finale. De datum van het eindevent wordt nog nader bepaald (april 2021).
De MBO Challenge Voedselverspilling wordt mogelijk gemaakt door Groen Kennisnet, Jong Leren Eten, Leren voor morgen, Katapult, DOON, Stichting Samen tegen Voedselverspilling, provincie Noord-Holland, Clusius College, Topsector Agri & Food, NH food en Groenpact.
Bron: Groen Kennisnet
Laatste nieuws
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
-
28 mrt Nederland grootste bierexporteur EU
-
28 mrt Gezonder en duurzamer eten kan volgens studie voor hetzelfde geld
-
28 mrt Hogere prijzen stuwen verkopen maker Spa-mineraalwater
-
28 mrt Huishoudens gooien dagelijks wereldwijd miljard maaltijden weg
-
28 mrt 2024 Trendrapport voor de voedings- en drankensector
-
28 mrt Onderzoek naar omkopingsrisico’s bij organisaties
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan