Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)

AMSTELVEEN - Self-service dispensers met noten, zaden en gedroogd fruit zijn niet meer weg te denken uit de winkel. Voor de klant is het echter niet eenvoudig te onthouden welke producten hij heeft gekozen. Controle is moeilijk en arbeidsintensief. Daardoor is er veel verspilling en onbedoelde fraude met een lagere omzet tot gevolg. DIGI heeft daarvoor een oplossing bedacht. De Japanse weegschaalspecialist  zorgt ervoor dat uw self-service dispensers meer rendement opleveren!

“Laat uw self-service dispensers meer rendement opleveren”

Wanneer een klant het handvat van de dispenser beweegt om zijn keuze te maken, wordt die keuze automatisch naar de weegschaal gestuurd. De klant ziet dus enkel op de weegschaal wat hij gekozen heeft. Hierdoor wordt verwarring vermeden, fraude ontmoedigd en wordt het een betere klantenervaring.

De E-Sense technologie werkt uitsluitend met de nieuwste DIGI -weegschalen. Deze self-service weegschalen zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende weegschaaltechnologie om de communicatie met de E-Sense sensoren te verzorgen.

Ontdek de werking in volgend filmpje:

 

Stuur DIGI gerust een mailtje voor meer informatie! marketing@digi.eu

www.digi.eu

 

Bron: DIGI - partner FoodPro Network





Laatste nieuws