Geef je winkel, showroom en kantoorruimte een frisse uitstraling met een MasterTop-polyurethaan gietvloer met BREEAM A+ classificatie

03-09 06:01 | bron: FoodPro Network

OOSTERHOUT - De eerste indruk telt. In ruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek kan het zelfs doorslaggevend zijn voor het succes van uw bedrijf. Een strakke en stijvolle naadloze gietvloer tilt een kantoor, winkel, showroom en eigenlijk elke ruimte naar een hoger elan en draagt zo bij tot die eerste indruk.

Dankzij het uitgebreide gamma kleuren en de vele design mogelijkheden bieden de polyurethaan gietvloeren MasterTop van Master Builders Solutions alle ruimte voor creativitiet. Dit gamma PU gietvloeren voldoen aan de strengste eisen inzake technische eigenschappen en comfort waardoor ze ideaal zijn voor een stijlvolle inrichting van een ruimte.

MasterTop gietvloeren staan garant voor een hoog gebruikscomfort en een geluidsarme omgeving omdat het geluid van voetstappen wordt gedempt. Dankzij de hoge duurzaamheid van de vloer blijven deze eigenschappen gedurende de hele levensduur behouden – hoeveel bezoekers u ook over de vloer krijgt.

Deze gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud, drukken de onderhoudskosten en zijn voor verschillende specificities in de Green Guide van het BRE als A+ geclassificeerd.

Meer hierover leest u hier.

 

Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
23 sep Storing bij AH: online boodschappen doen niet mogelijk
23 sep Ahold Delhaize zet in op halvering van de voedselverspilling in 2030
23 sep 5 trends voor de voeding van morgen volgens jongeren
23 sep 12 Tips tegen voedselfraude (update)
22 sep Vivera opent vernieuwde fabriek
22 sep Onderzoek laat dringende noodzaak zien voor aanleren gezond gedrag op basisschool
22 sep Food Fellows komt met sauzen van geredde groenten
22 sep 'Bijna alle aanbiedingen in Nederlandse supermarkten zijn ongezond'
22 sep Direct efficiënt inspecteren. Kosteloos en zonder moeite!
22 sep Verkade: 'Datakwaliteit managen vereist een goede interne flow'
21 sep 18 procent consumenten eet gezonder door coronacrisis
21 sep Recall Albert Heijn worst
21 sep Nestlé's plantaardige 'bacon cheeseburger' verkrijgbaar in de VS
21 sep Nestlé test blockchaintechnologie in Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika
21 sep Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
21 sep Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)
18 sep Hoe maken we duurzame én voedzame voedingsmiddelen?
18 sep In cafés wordt juist in de laatste uurtjes veel omzet behaald
18 sep Werknemers werken meer uren sinds coronacrisis
18 sep 'Lokaal voedsel kan binnen 5 jaar naar marktaandeel van 25%'
18 sep Listeria: voorkomen beter dan genezen
18 sep Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
17 sep Alle Nespresso cups tegen 2022 CO2-neutraal
17 sep FrieslandCampina gaat duurzamer geproduceerde melk aan andere zuivelbedrijven leveren
17 sep Verse kant-en-klaar maaltijden voor baby's
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?