Hoe hygiëneproblemen in de voedingsmiddelenindustrie voorkomen?
02 jun 2023 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
JETTE - In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne cruciaal. Op voedselveiligheid en hygiëne kan en mag niet worden ingeboet, in geen enkele fase van de voedselverwerking. De juiste keuze van de industrievloer kan een belangrijke bijdrage leveren aan maximale hygiëne bij de verwerking van voedingsmiddelen. Een vloer die voldoet aan de HACCP eisen is een vereiste in de voedingsmiddelenindustrie.
Hoe kiest men de juiste vloer voor de voedingsmiddelenindustrie? Dit was ook de vraag die vleesgroothandel Walravens NV uit Jette (BE) zich stelde?
Meer informatie over Ucrete vindt u hier.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan