Food provenance: Waar komt ons voedsel vandaan?
04 aug 2020 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARENDRECHT - Food Provenance verwijst naar de herkomst van ons voedsel. Dit is de manier waarop het voedsel geproduceerd, getransporteerd en geleverd wordt aan de consument. Het recent uitgevoerde DNV GL ViewPoint onderzoek over consumentenvertrouwen ondersteunt het idee dat consumenten een stijgende belangstelling tonen als het gaat om waar hun voedsel vandaan komt. Consumenten kijken steeds vaker naar informatie over de herkomst van de ingrediënten (63,7%) en de oorsprong van de grondstoffen in het product (65,2%) als zij beslissen om een product te kopen.
Lees hier verder.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan