Onbezorgd de audit in: voldoe aan opleidingseisen
bron: FoodPro Network
DEN BOSCH - Als kwaliteitsmanager heb je je handen vol om alle activiteiten van de jaarlijkse kwaliteitsplanning te realiseren. Iets wat ieder jaar of zelfs meerdere malen per jaar terugkomt, is het opleiden en trainen van medewerkers. Het is een flinke uitdaging om ieder jaar opnieuw tijdig vóór de audit iedereen getraind te hebben.
Het opleiden en trainen van medewerkers is een activiteit die verplicht is om aan de diverse standaarden zoals BRC, IFS en FSSC 22000 te voldoen. Daarnaast is het trainen van medewerkers een noodzakelijke activiteit om de kennis van jouw medewerkers up-to-date te houden om voedselveilig te produceren.
Benieuwd hoe je de kennis van jouw medewerkers up-to-date houdt? In deze blog licht Normec Foodcare verschillende manieren toe en belichten ze de voor- en nadelen.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan