3 tips om deze zomer het hoofd koel te houden op de kwaliteitsafdeling
09 jul 2020 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
DEN BOSCH - De zomervakantie staat weer voor de deur. Dit betekent wisseling in personeel en diverse zomerse uitdagingen. Hoe houd je op de kwaliteitsafdeling ook tijdens de zomervakantie het hoofd koel?
Onderstaande tips helpen je op weg:
- Alle medewerkers getraind aan de slag
- Het ‘zomer inspectie team’
- Extra temperatuurcontroles
Meer weten over de tips? Lees het hier
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan