De Enssieg Groep prolongeert als Preferred & Approved applicator voor Ucrete vloeren.

TILBURG - De Enssieg Groep is als BASF System Partner (BSP) trots op het behoud van het kwaliteits-certificaat. Door het leveren van een constante hoge kwaliteit en het behalen van de vijfjaarlijkse targets mogen we ons nog steeds Preferred & Approved applicator by Master Builder Solutions noemen. Zie het als een “Michelin-ster” voor de giet- en coatingvloerenbranche. We ontvingen het certificaat uit handen van Michel Rantong, rayonmanager voor zuid-Nederland , vergezeld van Paul Dens (Market Manager Benelux).

De wettelijke voorschriften in Nederland stellen steeds meer eisen aan hygiëne. Met name voor de food- en farmaceutische industrie is dat van levensbelang. Het is dus vrij logisch dat mede door de toegenomen opdrachten uit de foodindustrie en de toepassing in opslag en logistiek ons bedrijf een belangrijke groei heeft doorgemaakt. Het is juist dán belangrijk om een goede levering en nazorg te kunnen blijven garanderen.  Goede voorlichting en begeleiding na het aanbrengen van de vloer zorgt ervoor dat het onderhoud, de veiligheid en daarmee de levensduur van de vloer nog verder geoptimaliseerd wordt.  

Met een Preferred & Approved applicator heeft u zekerheid van kwaliteit.

Het certificaat is toegekend volgens kwaliteit- en milieumanagement zorgsysteem EN ISO 9001 – EN ISO 14001 en beschreven in de procedure SP 60-07-31 van BASF BCC CV, Business Benelux.
Master Builders Solutions van BASF werkt intensief samen met opdrachtgevers, ingenieursbureaus, architecten en top-applicateurs en heeft geleid tot het System Partner programma van BASF.
Daarin wordt de brede vakkennis van het grootste chemiebedrijf ter wereld samengebracht met die van de beste applicateurs. Die unieke combinatie is een garantie voor integrale aanpak. BASF System Partners onderscheiden zich namelijk door hun uitzonderlijke kwaliteit, hun opleidingsniveau en aantoonbaar positieve trackrecords op projecten.

Het certificaat, uitgereikt op basis van kennis en kunde van onze applicators alsook referenties van onze cliënten, bewijst dat De Enssieg Groep nog steeds uw beste partner is.  De Enssieg Groep is er trots op dat BASF Nederland ons opnieuw heeft aangewezen als Preferred & Approved applicator en kijkt uit naar verdere toekomstige samenwerking met BASF Master Builder Solutions en u als klant.

Bekijk hier ons Ucrete aanbod

Bekijk hier het certificaat

 

Bron: De Enssieg Groep – Tilburg – 013-4600450 – www.enssieg.nl





Laatste nieuws