Bij een gemiddeld Nederlands bakkersbedrijf werken 15 mensen
bron: FoodPro Network
UTRECHT - In april 2020 deed Het Bakkerspanel onderzoek onder Nederlandse bakkers en stelde vragen over hun medewerkers. Aan deze peiling deden 314 bakkers mee. Een bakker in Nederland heeft gemiddeld 14,9 medewerkers in dienst inclusief de bakker zelf. Het gaat om aantallen medewerkers en niet om aantal FTE (voltijds medewerkers).
De bakkers die aan het onderzoek meededen hebben gemiddeld 2,0 winkels. In de productie werken gemiddeld 5,1 medewerkers. Daarnaast zijn in de winkels gemiddeld 7,8 mensen werkzaam. De overig 2,0 medewerkers zijn werkzaam als chauffeur, administratief-, marketingmedewerker of hebben andere taken. In de winkel staan vaak medewerkers in een deeltijdbaan. Bijna drie kwart van alle medewerkers is werkzaam in een vast dienstverband en het overige 27% in een flexibel dienstverband.
Laatste nieuws
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan