Webinar: het belang van een hygiënische en duurzame vloeroplossing na corona
25 mei 2020 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Corona zet het mes op onze economie. Budgetten en uitgaven worden gereduceerd waardoor de kans groeit om te kiezen voor de goedkoopste oplossingen.
Het idee leeft dat het renoveren van een industrievloer kostbare productietijd en geld kosten. Is dit wel zo? Dit webinar gaat verder in op:
- Kosten van een productiestop
- Oorzaken van een productiestop
- Innovatieve ontwikkelingen binnen het gamma industrievloeren
- Onze uitvoerende partners
- Presentatie digitale informatiesystemen
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
29 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
29 mrt Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan