Download nu het onderzoek naar voedselveiligheid
05 jan 2022 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARENDRECHT - Wereldwijd zijn er meer dan 1600 experts uit de Food sector ondervraagd over hoe zij voedselveiligheid aanpakken. Hieruit blijkt dat operationele risico’s, zoals besmetting één van de grootste bedreigingen voor de voedselveiligheid bij bedrijven vormt. Bent u benieuwd naar alle onderzoeksresultaten?
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
29 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
29 mrt Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan