Hygiëne en veiligheid op de (antislip) werkvloer

TILBURG - Naast veiligheid staat met name hygiëne bovenaan in de industrie waar voedingsmiddelen worden geproduceerd. Dat geldt natuurlijk voor de apparatuur waarmee gewerkt wordt, maar een schone werkvloer is minstens zo belangrijk. Aan die werkvloer moet je dan ook hoge eisen kunnen stellen. De vloer moet bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen, mechanische invloeden en moet bestand zijn tegen chemische stoffen. Daarnaast moet hij makkelijk te onderhouden zijn en veilig bij alle omstandigheden.

Industriële vloeren voor o.a. voedingsindustrie:

Ucrete DP biedt uitzonderlijke weerstand tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C. Naast de hoge mechanische resistentie, is de gietvloer bestand tegen zuren, logen, vetten, oliën en oplosmiddelen. De dichte en ondoorlatende gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie, de chemische en farmaceutische industrie en overal waar industriële vloeren met een lange levensduur vereist zijn.

Ucrete DP10, Ucrete DP20 en Ucrete DP30:

Ucrete DP omvat een serie industriële vloeren voor toepassing in natte en glibberige werkomgevingen. De antislipvloer is in drie verschillende oppervlakteprofielen (Ucrete DP10, Ucrete DP20 en Ucrete DP30) en even zoveel laagdiktes verkrijgbaar waardoor aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Ongeacht de mogelijkheden in functionaliteit, is de weerstand tegen agressieve chemicaliën, extreme temperaturen én impact, van dit Ucrete vloersysteem onverminderd hoog. De gietvloeren zijn in drie verschillende oppervlakteprofielen verkrijgbaar; Ucrete DP10, Ucrete DP20 en Ucrete DP30. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de slipweerstand.

De Enssieg Groep te Tilburg heeft monsters van alle Ucrete vloertypes en kleuren op voorraad, zodat u meteen een indruk kunt krijgen van het product.

Ucrete DP antislipvloeren: extreem sterke gietvloeren

Ucrete DP industriële vloeren voldoen aan de Europese norm voor slipweerstand. Voor alle variaties van deze antislipvloeren geldt dat de slipweertand tijdens de gehele levensduur wordt behouden. De vloeistofdichte, naadloze gietvloeren zijn daarnaast gecertificeerd met het "Indoor Air Comfort Gold Label". De antislipvloeren voldoen aan alle HACCP-vereisten, kennen een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. Dit maakt de industriële vloeren zeer geschikt voor toepassing in o.a. de voedingsindustrie.

Ucrete DP: geleverd door De Enssieg Groep, Tilburg

 

Bron: Enssieg Groep - partner FoodPro Network





Laatste nieuws