Whitepaper Listeria monocytogenes
14 apr 2021 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
DEN BOSCH - In de foodsector is de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen een hot topic. Een besmetting met deze ziekmaker heeft grote gevolgen. Niet alleen financieel, ook voor het imago van het product en bedrijf heeft het grote impact. Hoe voorkom je een besmetting? In de whitepaper ontdek je de beheersmaatregelen in 9 stappen.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
-
18 apr Kraft lanceert de Creamy Sauces-lijn
-
18 apr Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
18 apr Hoe bereik ik de voedingsindustrie?
-
18 apr CêlaVíta’s nieuwe verpakkingsdesign en communicatieboodschap
-
18 apr Podcast Webinar | Hoe vlieg je een ERP project aan? Het geheim van een succesvolle implementatie
-
18 apr Continu verbeteren stopt niet bij de productieorganisatie
-
17 apr Doorstart voor Ladessa onder The Spreadmaker
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan