Arla bouwt nieuw innovatiecentrum in Denemarken
bron: FoodPro Network
VIUM - Zuivelcoöperatie Arla gaat in het Deense Vium een nieuw modern innovatiecentrum voor ingrediënten bouwen. In het centrum zullen maximaal 90 wetenschappers, technici en productontwikkelaars aan het werk gaan.
Deze ontwikkelaars en wetenschappers gaan zich richten op onderzoek en ontwikkeling van wei- en melkproducten. Zo zullen ze werken aan geavanceerde scheidingstechnologieën om specifieke componenten van de wei of melk te isoleren en aan warmtebehandelingen en pasteurisatietechnologie om de functionaliteit en de houdbaarheid te verbeteren, aldus Arla op zijn website.
Het nieuwe innovatiecentrum wordt vlakbij de belangrijkste productielocatie van Arla Foods Ingredients in Denemarken gebouwd. Het nieuwe innovatiecentrum in Vium moet in de zomer van 2021 zijn deuren openen.
Laatste nieuws
-
18 mrt Supermarkten in Frankrijk duurder dan in België
-
18 mrt Zweeds keukenproduct kan houdbaarheid van voedsel met drie keer verlengen
-
18 mrt Enkco en Olijck Foods werken samen aan hybride vleesproducten
-
18 mrt Hoe VANHEST FOOD GROUP in 6 maanden volledig automatiseerde met KING Software
-
18 mrt Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
18 mrt Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
-
15 mrt Nederland is grootste leverancier van voeding en dranken aan Verenigd Koninkrijk
-
15 mrt Uitbreiding naar kant-en-klaar drukt op winst HelloFresh
-
15 mrt Jumbo stopt met vlees in de aanbieding
-
15 mrt Wereldwijde ICT-storing McDonald's
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan