Vleesverwerkend bedrijf Westfort in IJsselstein breidt verder uit
bron: FoodPro Network
IJSSELSTEIN - Het vleesverwerkende bedrijf Westfort uit IJsselstein gaat verder uitbreiden met een centrale verwerkingslocatie en geïntegreerde invries‐ en vriesopslag met een oppervlakte van liefst 38.000 m2. Westfort verwacht dat de keuze om alle nieuwe faciliteiten op één locatie onder te brengen veel voordelen op zal leveren voor met name de interne logistiek.
Geautomatiseerd vrieshuis
In de nieuwbouw wordt tevens een nieuw volledig geautomatiseerd vrieshuis gerealiseerd. Vanaf het moment dat de producten zijn ingepakt, komen er in het proces van intern transport, invriezen, sorteren, palletiseren en vriesopslag geen handen meer aan te pas tot aan het moment dat de ingevroren producten verladen worden.
Naar verwachting zal de totale uitbreiding in augustus 2020 in gebruik worden genomen.
Foto: Westfort
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan