Deelnemen aan internationale Foodvalley Tours & Summit 16-17 oktober 2019, Wageningen

08-10 06:03 | bron: FoodPro Network

WAGENINGEN - Eiwittransitie, circulaire landbouw, gepersonaliseerde voeding en slimme en digitale technologie. Deze thema’s staan centraal tijdens de Foodvalley Tours op 16 oktober 2019. Neem deel aan de Tours en bezoek samen met food en agri professionals uit twaalf verschillende landen Wageningen University & Research, FrieslandCampina Innovation Centre, Olympic Training Center Papendal, Noldus Information Technology, Ojah, Agrifirm en de Verspillingsfabriek.

Meer informatie en aanmelden via: www.foodvalleytours.com
Foodvalley Tours ticket per persoon, inclusief netwerklunch en -diner € 150,- excl. btw.
Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.

De Tours zijn uitstekend te combineren met de Foodvalley Summit de volgende dag op 17 oktober.

Foodvalley Summit The Protein Plan(et)

Hoe brengen we wereldwijd de eiwitconsumptie in evenwicht; minder dierlijk en meer plantaardig. Tijdens de derde internationale editie van de Foodvalley Summit: The Protein Plan (et) op 17 oktober 2019 komen ruim 350 voedselproducenten, telers, fokkers, investeerders, onderzoeksinstituten en de overheid uit veertien landen samen in Wageningen om oplossingen te delen, om de verbindingen tussen vlees, vis, zuivel en groente te leggen en om nieuwe zakenpartners te vinden.

 

De Foodvalley Summit heeft ook dit jaar weer een indrukwekkende lineup van sprekers, waaronder Victor Friedberg (FoodShot Global), Ken Giller (Wageningen University & Research), Ruud Zanders (Kipster) en Anker Sørensen (KeyGene). Ook kunt u deelnemen aan de tasting sessions en internationale B2B matchmaking op de Summit en een bezoek brengen aan de innovatieve exposanten.

Deze editie is een initiatief van Foodvalley NL in samenwerking met Wageningen University & Research, KeyGene en The Protein Cluster.

Meer informatie en aanmelden via: www.foodvalleysummit.com

Foodvalley Summit ticket per persoon, inclusief netwerklunch en -drinks & bites € 95,- excl. btw.
De Summit is bijna volgeboekt, meld u tijdig aan om van een ticket verzekerd te zijn.

 





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
26 feb Danone: coronavirus zorgt voor rem op omzetgroei
26 feb IRI: 'Vraag naar duurzaam geproduceerde voeding in supermarkt groeit met 28%'
26 feb Listeria: voorkomen beter dan genezen
26 feb Correcte gewichtsbepaling dankzij scheefstandcorrectie | Easy Level kantelcompenstie: altijd het juiste gewicht
25 feb Consumentenbond: Niet alle vegaburgers vallen in de smaak
25 feb Unilever wil het aantal Knorr-producten binnen Future 50 Foods uitbreiden
25 feb Kansen voor food startups in 2020
25 feb Noemen we het een vleesbereiding of toch een vleesproduct?
25 feb Dagversproductie, de Formule 1 in de foodindustrie
24 feb Ahold Delhaize stelt nieuwe duurzaamheidsdoelen
24 feb Subsidie van maximaal 50.000 euro voor Stichting FoodDelta Zeeland
24 feb Hoe maken we duurzame én voedzame voedingsmiddelen?
24 feb Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
24 feb Makkelijker betrouwbare data met nieuwe GS1 datapool
21 feb DSM koopt Glycom voor 765 miljoen euro
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?