Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)

PURMEREND - DIGI heeft een oplossing ontwikkeld om met één beweging een verpakking te sluiten en te etiketteren.  

De RGW560II is het nieuwste DIGI-toestel dat in Japan is ontwikkeld om op een ordelijke en handige manier met één toestel een verpakking te etiketteren en af te sluiten. Het toestel is eigenlijk een banderol – printercombinatie die gemaakt is om kleinere verpakkingen af te sluiten.

De software is dezelfde als de gekende AW5600FX/AT. Dit wil zeggen dat het toestel om kan gaan met traceability, allergenen en ingrediënten.  Natuurlijk kan deze informatie per product ingegeven worden op de omsnoerlinten. Dit maakt het toestel uitermate geschikt voor het etiketteren van maaltijden, sushi en bakkerijproducten.

De DIGI-machines  hebben een beperkte voetafdruk. Ze kunnen in zo goed als elk atelier geplaatst worden. Het toestel kan gekoppeld worden aan alle bestaande DIGI-toestellen uit de 5600 reeks.

Contacteer ons vrijblijvend voor een demonstratie!

Over ons bedrijf

DIGI Benelux is een onderdeel van de Japanse ‘Teraoka Seiko’ groep. Deze groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 700 miljoen euro en stelt wereldwijd meer dan 3500 mensen te werk. Teraoka Seiko verspreidt zijn producten op de internationale markt onder de merknaam ‘DIGI.’

De firma Carrin (°1950) begon in 1973 met het verspreiden van DIGI toestellen op de Belgische markt. In 1998 wordt Carrin DIGI Systems. DIGI zal uitgroeien tot één van de grootste spelers op de internationale printer-weegschaal markt. DIGI Benelux is een zeer belangrijke poot binnen de groep. Ze zijn voortrekkers in product- en softwareontwikkeling, wat voordelig is voor de klanten in de Benelux. De klanten genieten dus van het R&D-model van een multinational maar met een productie die op Belgische en Nederlandse leest geschoeid is.

Ontdek het toestel hier 

 

Bron: DIGI Benelux - partner FoodPro Network





Laatste nieuws