Carrefour opent eigen restaurants
30 okt 2019 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
PARIJS - Supermarktgigant Carrefour heeft in Parijs zijn eerste restaurant geopend onder de naam ‘Bon Appétit!. Officieel gaat het nog om een test, maar wanneer de proef een succes wordt volgen er meer. Het openen van eigen restaurants past in de huidige strategie van de Franse supermarktketen.
Het nieuwe concept van Carrefour stelt gezond eten centraal met diverse producten uit de biologische landbouw en de eerlijke handel, aldus Alexandre de Palmas, directeur bij Carrefour France. De Palmas wil het marktaandeel van Carrefour in dit segment flink uitbreiden.
De totale markt voor het 'buiten de deur' eten wordt in Frankrijk geschat op 56 miljard euro en groeit nog altijd.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan