Inspectie legt vleeswarenfabriek Jos Slippens stil vanwege onwel geworden werknemers
16 mei 2019 09:29
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
OPMEER - De Inspectie SZW heeft woensdag 15 mei alle werkzaamheden in de productiehal van Vleeswarenfabriek Jos Slippens in Opmeer stilgelegd vanwege een ernstig gevaar voor de veiligheid of gezondheid van medewerkers. Dinsdag 14 mei raakte een tiental medewerkers onwel door een nog onbekende oorzaak.
Een van hen is naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels weer thuis. Daarnaast bleek dat er al 4 keer eerder medewerkers in de fabriek onwel zijn geraakt. De werkgever moet nu onderzoeken wat hiervan de oorzaak hiervan is. Tot die tijd mag er niet worden gewerkt.
Jos Slippens vleeswaren produceert onder andere stukshammen, gerookte, gekookte en gegrilde worstsoorten tot allerlei soorten gesneden en verpakte vleeswaren.
Bron: Inspectie SZW
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan