Master Levensmiddelen microbiologie online

03-10 06:01 | bron: FoodPro Network

Bent u een technoloog of engineer en werkzaam in de levensmiddelenindustrie? Wilt u uw expertise en kennis van de ecologie en fysiologie van de voedsel-geassocieerde microben, en hun invloed op de kwaliteit en de productveiligheid versterken? Zou u graag meer willen weten over bemonstering en andere hulpmiddelen voor beheer van de veiligheid van levensmiddelen?

De online
Levensmiddelenmicrobiologie cursussen: 'Minimale verwerking, bewaring en gisting' en ' Tools for Food Safety Management', zijn beide cursussen van 4 weken en parttime te volgen. Verbeter uw carrière door het combineren van studie en werk!

Interessant voor wie?

Als u bijvoorbeeld een QA manager bent en uw begrip van levensmiddelenmicrobiologie wilt verbeteren, zijn deze online cursussen zeer geschikt. Bent u een auditor, een productontwikkelaar of een voedselcontrole ambtenaar? Dan ook geven deze online cursussen u achtergrondinformatie, die direct kan worden toegepast in uw dagelijkse werk. Wees u ervan bewust dat een goed begrip van de basisprincipes van Levensmiddelenmicrobiologie essentieel is voor het volgen van deze online Levensmiddelenmicrobiologie cursussen.

Resultaten na de cursus

Beter dan ooit, zult u begrijpen hoe microben invloed uitoefenen op de kwaliteit en functionaliteit van voedingsproducten, en u zult beter in staat zijn om de aankoop, de opslag en de processen in de levensmiddelenindustrie te verbeteren in het belang van productkwaliteit en voedselveiligheid.

Voor meer details over de inhoud van de twee cursussen, neemt u een kijkje op onze website.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
14 okt Exportwaarde vlees naar Verenigd Koninkrijk daalt
14 okt Datakwaliteit door inspanning levensmiddelensector 96% betrouwbaar
14 okt Belgische chocolade: kwaliteit telt
11 okt Ahold Delhaize investeert in kunstmatige intelligentie
11 okt Bruins: minder tests op listeria dan gemeld
11 okt Planbureau: Nederlandse voedingsindustrie harder geraakt bij 'no-deal Brexit' dan andere landen in de EU
11 okt ISO 22000:2018 vs. ISO 22000:2005 - de verschillen
11 okt Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht
10 okt Ook grootste vleesverwerker ter wereld betreedt markt voor plantaardige producten
10 okt Pluimveesector in hoger beroep in fipronilzaak
10 okt NestlĂ© verifieert driekwart van haar toeleveringsketen als ontbossingsvrij
10 okt 10 Tips om uw interne audits te verbeteren
10 okt Draag bij aan voedselveiligheid met detecteerbare artikelen
09 okt Rijker aanbod doet bezoeker van kantine vaker voor vegetarisch kiezen
09 okt Takeaway ziet aantal bestellingen flink oplopen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?