Advanced Food Microbiology online courses

15-07 06:01 | bron: FoodPro Network

WAGENINGEN - Are you a food professional or working in the food industry? Would you like to strengthen your expertise and knowledge of the ecology and physiology of food-associated microbes, and their impact on quality and safety? Would you like to know more about sampling and other tools for food safety management?

The online Advanced Food Microbiology courses:  ‘Minimal Processing, Preservation and Fermentation’  and ‘Tools for Food Safety Management’ , both four-week courses and part-time, enabling you to enhance your career while combining study and work.

Interesting for who?

If you are a QA manager and want to upgrade your understanding of food microbiology, these online courses will be very suitable. If you are an auditor, product developer or food control officer, online Advanced Food Microbiology courses will bring background information directly to be applied in your daily work. Please be aware that good understanding of the basics of food microbiology is essential to make a deep dive into these online Advanced Food Microbiology courses.

Results after the course

More than ever, you will understand how microbes influence (un)wanted quality and functionality of food products, and you will be able to adjust purchase, storage and processes in food industry to improve food quality and safety.

For more details on the content of the two courses, please look at our website.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
10 jul Biotechnologiebedrijf in Singapore produceert melk in een laboratorium
10 jul België verplicht mondkapje in supermarkt
10 jul Bijna een op de drie werkenden kreeg overheidssteun om corona
10 jul Vion rekent op flinke veekrimp voor 2030
10 jul Walmart laat robots de vloer schrobben (video)
10 jul Whitepaper: EnSURE Touch
09 jul ‘Ahold Delhaize gaat strijd aan met Jumbo voor Hema’
09 jul FAO verwacht daling van 3% van het vleesverbruik in 2020
09 jul ING: 'Horeca stevent af op omzetdaling van 30 tot 40% in 2020'
09 jul 3 tips om deze zomer het hoofd koel te houden op de kwaliteitsafdeling
09 jul Terra Natura International over uitwisselen correcte productdata: ‘Professioneel met data omgaan zorgt voor controle’
09 jul Eeuwenoude fermentatietechniek weer helemaal hot
09 jul De Enssieg Groep prolongeert als Preferred & Approved applicator voor Ucrete vloeren.
08 jul Nestlé gaat productie van Nespresso-koffie uitbreiden
08 jul Europees project FoodSHIFT gericht op duurzaam lokaal voedselsysteem in 9 steden
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?