Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht

11-07 06:01 | bron: FoodPro Network

ZOETERWOUDE - Perslucht van slechte kwaliteit in uw systeem kan een negatieve invloed hebben op uw producten. Denk hierbij aan vervuiling, verlies van eindproducten en zelfs schade aan uw reputatie. Ontdek hoe Ingersoll Rand uw bedrijf kan verbeteren

Onze whitepaper 'BEPERKING OF ELIMINATIE: Beheer verontreiniging van perslucht' zal u helpen te begrijpen hoe u de geschikte persluchttoepassing voor uw activiteiten kunt kiezen, u de productiviteit kunt maximaliseren en kunt garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten verkoopt.

  

Download het gratis whitepaper hier.

 

Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
19 jul Jan Linders ziet omzet groeien met 5.1%
19 jul Heiploeg wil Profish Food volledig overnemen
19 jul Walmart denkt aan virtueel shoppen
19 jul ‘Dieren waar een hoop liefde in gestoken is”
19 jul Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 jul ABN AMRO: 'Lage prijzen koffie, suiker & cacao'
18 jul Milka krijgt tik op de vingers van Reclame Code Commissie
18 jul Sligro boekt winst van 13 miljoen euro
18 jul 'Supermarktketen Marqt staat te koop'
18 jul Recordaantal huishoudens kocht Fairtrade producten
18 jul Van niche naar mainstream – hoe overbrug je de kloof?
18 jul Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
17 jul OM constateert veel witwaspraktijken bij export aardappelen en uien
17 jul SP stelt Kamervragen over Picnic
17 jul 'Honderden producten onterecht verkocht als biologisch'
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?