Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht

03-04 06:01 | bron: FoodPro Network

ZOETERWOUDE - Perslucht van slechte kwaliteit in uw systeem kan een negatieve invloed hebben op uw producten. Denk hierbij aan vervuiling, verlies van eindproducten en zelfs schade aan uw reputatie. Ontdek hoe Ingersoll Rand uw bedrijf kan verbeteren

Onze whitepaper 'BEPERKING OF ELIMINATIE: Beheer verontreiniging van perslucht' zal u helpen te begrijpen hoe u de geschikte persluchttoepassing voor uw activiteiten kunt kiezen, u de productiviteit kunt maximaliseren en kunt garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten verkoopt.

  

Download het gratis whitepaper hier.

 

Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
06 apr Avebe ziet kansen voor aardappeleiwit in vleesververvangers
06 apr Albert Heijn opent vijf bezorgpunten voor zorgpersoneel
06 apr Noodloket voor bedrijven open
06 apr Arla bouwt nieuw innovatiecentrum in Denemarken
06 apr Bekijk de recalls in de voedingsindustrie in 2020 (EU)
06 apr LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)
03 apr Online omzet blijft groeien
03 apr Mexicaanse brouwer stopt tijdelijk met het brouwen van Corona-bier
03 apr Uitstel van belasting voor ondernemers verruimd en verder gedigitaliseerd
03 apr Hoe maken we duurzame én voedzame voedingsmiddelen?
03 apr Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht
02 apr Staking bij Delhaize om corona
02 apr Picnic breidt capaciteit flink uit na enorme groei online boodschappen
02 apr Vion doneert hulpmaterialen aan ziekenhuizen
02 apr Aangescherpte Wet Voedselinformatie op etiket van kracht
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?