Vlees verwerk je met Bizerba! (video)

HOUTEN - Tijdens VIP 2019 in Houten waren de snij oplossingen van Bizerba op meerdere plekken te zien.

De snijmachines van Bizerba creëren wereldwijd al sinds tientallen jaren normen op de gebieden van hygiëne, veiligheid, energie en prestaties. Elke nieuwe generatie vormt de optelsom van optimaal op elkaar afgestemde en op de toekomst gerichte componenten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve doorontwikkeling van materialen, verwerkingsnauwkeurigheid en bedieningscomfort en de consequente vermindering van het aantal naadovergangen. Op deze manier heeft Bizerba bijvoorbeeld onder andere de futuristische oppervlakteverbetering Ceraclean ontwikkeld, op basis van een composietmateriaal van keramisch materiaal en PTFE (polytetrafluoretyleen).

Toekomstgerichte ontwikkeling

Terwijl snijmachines in het algemeen worden voorzien van oppervlakken van roestvrijstaal of Eloxal, bieden wij met Ceraclean een alternatief materiaal dat veel betere eigenschappen bezit. Het is gecreeërd voor metalen apparaten, waarbij slijtvastheid en chemicaliënbestendigheid van groot belang zijn. Het materiaal wordt gekenmerkt door optimale anti-plak- en glij-eigenschappen, waardoor vloeistoffen wegdruppelen en vette of klevende resten snel kunnen worden verwijderd. De op deze manier uitgevoerde apparaten bieden een bijzonder schoon uiterlijk. Tevens profiteren de gebruikers omdat het snijgoed gemakkelijk is te hanteren. 

Bovendien zijn de snijmachines corrosiebestendig en robuust dankzij deze keramische technologie. Dit is op indrukwekkende wijze aangetoond tijdens belastingtesten in laboratoria. Ceraclean presteert op alle gebieden beter dan de apparaten met Eloxal-coating.

Kenmerken:

  • Optimaal anti-plak-effect en optimale glij-eigenschappen: Vloeistoffen druppelen weg en resten blijven niet aan de oppervlakken plakken
  • Meer bediencomfort doordat het snijgoed gemakkelijker is te hanteren
  • De apparaten zijn corrosiebestendig en robuust in het gebruik. Bewezen door belastingtesten in laboratoria
  • Beter te reinigen, zonder agressieve middelen
  • Uitgesproken hygiëne
  • Geschikt voor afwasmachines
  • Hoogwaardig keramisch uiterlijk

Ook interesse in een kwalitatief hoogwaardige snijmachine met optimaal oog voor hygiëne, energie efficiëntie en een lange levensduur?

Neem vrijblijvend contact op via marketing@bizerba.nl

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network





Laatste nieuws