Voedselveiligheid: Bizerba op Empack 2019

21-03 06:01 | bron: FoodPro Network

DEN BOSCH - Ook dit jaar is Bizerba weer aanwezig op Empack. Deze vooraanstaande beurs, die volledig in het teken staat van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie, vindt dit jaar plaats op 3 & 4 april in de Brabanthallen te Den Bosch. Kom onze stand bezoeken om kennis te maken met onze innovatieve oplossingen op het gebied van software, voedselveiligheid, procesoptimalisatie, labels en consumables: STAND 1.C118. REGISTREER u nu gratis!

Bizerba beschikt over jarenlange ervaring met inspectiesystemen en biedt, naast de klassieke metaaldetectoren, nu ook röntgenscanners en camerasystemen aan. Het Bizerba-Vision-System (BVS) is een camera-ondersteund controlesysteem voor levensmiddelproducenten, waarmee het mogelijk is om automatische controles van gesealde naden uit te voeren. Daarnaast kunnen niet afgesloten plekken in de verpakking, alsmede vervuiling vastgesteld worden. De juiste etiketpositie, barcodes en de houdbaarheidsdatum kunnen worden gecontroleerd en door middel van automatische tekstherkenning wordt gecheckt of de introductieteksten op alle etiketten juist zijn. Daarnaast kan de röntgenscanner XRE van Bizerba pvc, hout en glas in producten vaststellen.
Tijdens Empack 2019 zal o.a. de Bizerba Luceo Mini te zien zijn. Een nog niet eerder vertoonde, één van onze nieuwste innovatieve machines op het gebied van ‘food safety’. De Bizerba Luceo visie inspectiesystemen controleren de lasnaden, etiketten en de informatie op de boven- en onderkant van de verpakkingen. Hij herkent onjuiste verpakkingen nog voor het kartonneren en voert deze af. Mochten er productieafwijkingen gedetecteerd worden, dan worden de medewerkers direct gewaarschuwd om corrigerend in te kunnen grijpen. De Bizerba Luceo voorkomt ingewikkelde nabewerking, klachten en recalls van producten vanwege onjuiste verpakkingen.

Over Bizerba Nederland en onze Industrie 4.0-oplossingen

Sinds 1866 is Bizerba toonaangevend binnen de technologische ontwikkelingen op het gebied van weegtechnologie en in 120 landen vertegenwoordigd. De clientèle varieert van wereldwijde handels- en industrieondernemingen en detailhandel tot ambachtelijke bakkerijen en slagerijen.Bizerba biedt klanten binnen deze branches een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen rondom wegen, snijden, etiketteren en verpakken.

Met onze industriesoftware, BRAIN2 Safety_Service, heeft Bizerba reeds de eerste stappen richting Predictive Maintenance gezet. Dit houdt in dat sensoren uw productie registreren, waardoor in de cloud een virtueel beeld van de installatie wordt gemaakt. Software registreert en evalueert vervolgens de gegevens, waardoor vroegtijdig zwakke plekken herkend en gemeld kunnen worden. Nog voordat uw machine zou kunnen uitvallen, heeft de software automatisch de service-medewerkers geïnformeerd dat er een probleem verholpen moet worden. Wanneer deze software in uw apparaten is geïntegreerd, heeft u met het live-overzicht altijd van ieder apparaat de actuele status en relevante informatie in beeld.

Voor een sfeerimpressie van onze deelname aan de vorige editie klikt u hier: EMPACK2018

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
25 jun Albert Heijn vindt oplossing voor landelijke kassastoring
25 jun NVWA in gesprek over nachtelijk slachten vanwege hitte
25 jun Rusland verlengt verbod op invoer van voedselproducten uit EU tot eind 2020
25 jun Holland Paviljoen op 20e Specialty & Fine Food Fair London
25 jun Datakwaliteit door inspanning levensmiddelensector 96% betrouwbaar
25 jun FSSC 22000 versie 5 gepubliceerd op 3 juni 2019
24 jun CBL: ‘Onderzoek Questionmark geeft geen compleet beeld’
24 jun 'Bijna alle aanbiedingen in Nederlandse supermarkten zijn ongezond'
24 jun Online bij Unilever al goed voor 2,5 miljard euro
24 jun Markt voor vleesvervangers over 10 jaar goed voor omzet van 140 miljard euro
24 jun Wegen | uitprijzen | etiketteren in de AGF sector (video)
21 jun Jumbo: Lanaken, Pelt en Rijkevorsel openen in 2019
21 jun Walmart schikt voor 250 miljoen euro in grote corruptiezaak
21 jun Nestlé investeert in onderzoeksfaciliteiten in China
21 jun 'Data betrouwbaar krijgen is monsterklus'
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?