Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)
bron: FoodPro Network
ZOETERWOUDE - Voor voedsel- en drankproductie is het essentieel dat de perslucht van hoge kwaliteit is. Maar de vele persluchttoepassingsgebieden maken dat onbedoeld contact van de perslucht met het product of met de oppervlakken waarop deze worden voorbereid, vaak erg moeilijk is te vermijden.
Door te begrijpen hoe u de geschikte persluchtapparatuur kiest voor uw activiteiten, kunt u de productiviteit maximaliseren en garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten produceert. Wij hebben een zgn. 'whitepaper' gemaakt die u meer zekerheid over de standaarden van uw productie zou moeten geven.
Punten in de whitepaper:
- Risico analyseren
- Industrie richtlijnen door de FDA
- Kwaliteit en standaarden van persluchtsystemen
- ISO 8573-1:2010
- Potentiële verontreinigingsbronnen
- Verwerkings- en verpakkingstoepassingen
- Bestandsdelen van luchtvraag
- Selectie van een geschikte installatie
- Oliegeïnjecteerd met synthetisch koelmiddel
- Oliegeïnjecteerd met food-grade koelmiddel
- Olievrij systeem
Door de groeiende bezorgdheid over voedselveiligheid is het belangrijk een persluchtpartner te hebben waarop u kunt vertrouwen om u te helpen bij het leveren van de meest veilige en meest verse producten. Wij werken hard, zodat u zich ergens anders druk om kunt maken.
Laatste nieuws
-
24 apr Coca-Cola mocht manager ontslaan na omstreden deal Bas Smit
-
24 apr Waarschuwingslabel op ongezond voedsel drijft de prijs omhoog
-
24 apr Nederlanders zijn te verdelen in zes type food-consumenten
-
24 apr Verkrijg inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Consumentenbond: Fabrikanten bezuinigen op dure ingrediënten
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
-
23 apr PFAS en voeding: een informatief webinar
-
23 apr Kumasi maakt frisdrank uit restproduct van cacaovrucht
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan