Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)

15-01 06:01 | bron: FoodPro Network

ZOETERWOUDE - Voor voedsel- en drankproductie is het essentieel dat de perslucht van hoge kwaliteit is. Maar de vele persluchttoepassingsgebieden maken dat onbedoeld contact van de perslucht met het product of met de oppervlakken waarop deze worden voorbereid, vaak erg moeilijk is te vermijden. 

Door te begrijpen hoe u de geschikte persluchtapparatuur kiest voor uw activiteiten, kunt u de productiviteit maximaliseren en garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten produceert. Wij hebben een zgn. 'whitepaper' gemaakt die u meer zekerheid over de standaarden van uw productie zou moeten geven. 

Punten in de whitepaper:

  • Risico analyseren
    • Industrie richtlijnen door de FDA
  • Kwaliteit en standaarden van persluchtsystemen
    • ISO 8573-1:2010
    • Potentiële verontreinigingsbronnen
  • Verwerkings- en verpakkingstoepassingen
    • Bestandsdelen van luchtvraag
  • Selectie van een geschikte installatie
    • Oliegeïnjecteerd met synthetisch koelmiddel
    • Oliegeïnjecteerd met food-grade koelmiddel
    • Olievrij systeem

Door de groeiende bezorgdheid over voedselveiligheid is het belangrijk een persluchtpartner te hebben waarop u kunt vertrouwen om u te helpen bij het leveren van de meest veilige en meest verse producten. Wij werken hard, zodat u zich ergens anders druk om kunt maken.

 
 
Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
24 jan Nestlé gaat samenwerken met Canadese bedrijven voor toelevering van plantaardige ingrediënten
24 jan Britse toezichthouder onderzoekt overname Just Eat door Thuisbezorgd
24 jan Half miljoen euro boete voor vleesverwerker om bewust salmonellarisico
24 jan Nestlé verifieert driekwart van haar toeleveringsketen als ontbossingsvrij
24 jan Eten in Hong Kong
24 jan ‘Verified by GS1’ gelanceerd: duidelijk welk product bij welke barcode hoort
23 jan Starbucks werkt afvalvrij en klimaatpositief toe naar 50ste verjaardag
23 jan Tsjechische online supermarkt Rohlik bezig met grote opmars in Europa
23 jan Sligro ziet omzet met 2,1% stijgen, winst met 25% dalen
23 jan Oud-Unilever topman dringt aan op belastinghervormingen
23 jan Miljoenen sapflessen van Jumbo nu gemaakt van gerecyceld plastic
23 jan Hygiënerichtlijnen voor machines in de voedingsindustrie
23 jan Wake-on-LAN – de duurzame oplossing voor energiebesparing binnen uw bedrijf
22 jan Biologisch aandeel groeit naar 4,3%
22 jan WUR werkt aan Digital Twins van tomaat, voeding en boerenbedrijf
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?