Edeka Zurheide – Welt des Genusses

12-02 06:03 | bron: FoodPro Network

HEERENVEEN - Het is een verademing om in discount retailland Duitsland een Edeka Zurheide binnen te stappen. De aanduiding ‘Erlebnis-supermarkt’ schept hoge verwachtingen, maar deze worden meer dan waargemaakt. Naast het gewone supermarktassortiment dat prachtig is uitgestald en belicht vind je diverse counters met speciale, kwaliteitsproducten. Deze worden soms ter plekke bereid en kun je meenemen of aan de bar of tafeltje kunt nuttigen. Blurring in optima forma dus. 

Er zijn inmiddels acht Zurheide’s te vinden, alle net over de Nederlandse grens, en zeker een bezoek waard. In Düsseldorf im Crown aan de Berliner Allee vind je 53.000 artikelen, waaronder meer dan 1.000 artikelen onder het eigen ‘Zurheide’ label. Er is een groot assortiment exotisch fruit en groenten, uitgebreide kaas-, vlees- en wijncounters waar je ter plekke kunt proeven en een maaltijd kunt nuttigen. Chef-koks maken je pastaatje ‘fatto in casa’ klaar voor de lunch en daarna kun je nog even een espresso met zeer betaalbare Laugenstange, Sachertorte of Windbeutel in de pâtisserie nuttigen. Een andere optie is een vega Minz-Ratatouille in vegetarisch restaurant Pythagoras of misschien ga je voor een lekkere verse sushi in de Sushi Bar met een sapje uit de Saft & smoothiebar. Wie voor exclusief gaat kiest een keer voor een kaviaar met champagne lunch in de Champagne Club Bar. Met keuze uit 150 cuvées van meer dan 30 champagnehuizen moet er iets bijzonders te vinden zijn. Hier betaal je natuurlijk wel voor en gezien het gering aantal bezoekers aan deze counter is dit niet voor iedereen een logische lunchkeuze. 

Op 31 maart 2019 is Zurheide Feine Kost 10 jaar actief in Düsseldorf. Het begon met de vestiging aan de Nürnbergerstrasse in Reisholz en zal worden gevierd met een Gourmetfestival in de 1-jaar oude ‘Im Crown’ in hartje stad. Een dag lang worden de 12.000 vierkante meters omgetoverd tot een locatie voor eersteklas catering. Vele koks en leveranciers zullen zich presenteren aan het culinaire en professionele publiek. Voor € 129,= pp kunt u erbij zijn!

Wilt u ook uw grenzen verleggen en uw kansen op de internationale food markt verkennen? TEN the export network ondersteunt food bedrijven met export en begeleidt als RVO adviseur food bedrijven in het gratis SIB (Starters International Business) traject. Tientallen ondernemers gingen u al voor. Kijk op de website voor meer informatie www.theexportnetwork.nl of neem vrijblijvend contact met ons op info@theexportnetwork.nl.

 

Bron: TEN - partner FoodPro Network

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 apr Jumbo: Nederlanders massaal aan de paasbarbecue
18 apr Omzet Unilever in eerste kwartaal 2019 met 1,6% gedaald
18 apr Recordomzet voor Royal Swinkels Family Brewers
18 apr Het topje van de ijsberg
18 apr Rabobank start met programma Food Forward
18 apr Inspiratiesessie: `De baas is ook maar een mens`
17 apr PLUS gaat blockchaintechnologie gebruiken voor bananen
17 apr Coop groeit met dubbele cijfers
17 apr Brexit en food export!?
17 apr Walmart lanceert productvergelijker met toegevoegde realiteit
17 apr Hoe overleeft u een onaangekondigde audit? 5 praktische tips voor continue voedselveiligheid
16 apr Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
16 apr Ahold Delhaize getroffen door grote staking in VS
16 apr NVWA: Tientallen handdesinfectiemiddelen voldoen niet aan eisen
16 apr Europese vleeswarenindustrie bezorgd over marktontwikkeling
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?