Edeka Zurheide – Welt des Genusses

12-02 06:03 | bron: FoodPro Network

HEERENVEEN - Het is een verademing om in discount retailland Duitsland een Edeka Zurheide binnen te stappen. De aanduiding ‘Erlebnis-supermarkt’ schept hoge verwachtingen, maar deze worden meer dan waargemaakt. Naast het gewone supermarktassortiment dat prachtig is uitgestald en belicht vind je diverse counters met speciale, kwaliteitsproducten. Deze worden soms ter plekke bereid en kun je meenemen of aan de bar of tafeltje kunt nuttigen. Blurring in optima forma dus. 

Er zijn inmiddels acht Zurheide’s te vinden, alle net over de Nederlandse grens, en zeker een bezoek waard. In Düsseldorf im Crown aan de Berliner Allee vind je 53.000 artikelen, waaronder meer dan 1.000 artikelen onder het eigen ‘Zurheide’ label. Er is een groot assortiment exotisch fruit en groenten, uitgebreide kaas-, vlees- en wijncounters waar je ter plekke kunt proeven en een maaltijd kunt nuttigen. Chef-koks maken je pastaatje ‘fatto in casa’ klaar voor de lunch en daarna kun je nog even een espresso met zeer betaalbare Laugenstange, Sachertorte of Windbeutel in de pâtisserie nuttigen. Een andere optie is een vega Minz-Ratatouille in vegetarisch restaurant Pythagoras of misschien ga je voor een lekkere verse sushi in de Sushi Bar met een sapje uit de Saft & smoothiebar. Wie voor exclusief gaat kiest een keer voor een kaviaar met champagne lunch in de Champagne Club Bar. Met keuze uit 150 cuvées van meer dan 30 champagnehuizen moet er iets bijzonders te vinden zijn. Hier betaal je natuurlijk wel voor en gezien het gering aantal bezoekers aan deze counter is dit niet voor iedereen een logische lunchkeuze. 

Op 31 maart 2019 is Zurheide Feine Kost 10 jaar actief in Düsseldorf. Het begon met de vestiging aan de Nürnbergerstrasse in Reisholz en zal worden gevierd met een Gourmetfestival in de 1-jaar oude ‘Im Crown’ in hartje stad. Een dag lang worden de 12.000 vierkante meters omgetoverd tot een locatie voor eersteklas catering. Vele koks en leveranciers zullen zich presenteren aan het culinaire en professionele publiek. Voor € 129,= pp kunt u erbij zijn!

Wilt u ook uw grenzen verleggen en uw kansen op de internationale food markt verkennen? TEN the export network ondersteunt food bedrijven met export en begeleidt als RVO adviseur food bedrijven in het gratis SIB (Starters International Business) traject. Tientallen ondernemers gingen u al voor. Kijk op de website voor meer informatie www.theexportnetwork.nl of neem vrijblijvend contact met ons op info@theexportnetwork.nl.

 

Bron: TEN - partner FoodPro Network

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
15 feb Supermarkten streven naar een vijfde minder verpakkingen in 2025
15 feb Moederbedrijf Douwe Egberts wil naar de beurs
15 feb Flinke groei online omzet voedingsindustrie
15 feb Nestlé investeert 38 miljoen euro in Zwitserse Nespresso-fabriek
15 feb Duitse discounters krijgen mogelijk concurrentie uit Rusland
15 feb Foodfotografie op locatie bij de klant
15 feb Carel Lurvink ontvangt opnieuw predicaat Hofleverancier
14 feb Europese databank tegen voedselfraude
14 feb Dick Boer in Raad van Bestuur Nestlé
14 feb Omzet DSM Nutrition stijgt met 7%
14 feb Verbod op pulsvisserij in Europese Unie
14 feb Colruyt: duurzame quinoa voeding van de toekomst
14 feb BRC Food 8: Veranderingen in bescherming tegen voedselfraude
14 feb Beperk het risico op productvreemde delen met detecteerbare artikelen
13 feb Darmbacterie listeria gevonden op kaasspread Groene Pesto van Jumbo
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?