4 februari: Training Normkennis ISO 22000:2018 en FSSC
bron: FoodPro Network
AMERSFOORT - Laat uw HACCP voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem volgens de internationale erkende ISO 22000 en FSSC norm.
De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).
Leerdoel
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.
Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.
Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.
Reviews
"Voldeed prima aan de verwachtingen , cursusleider wist theorie goed aan te vullen met praktijkvoorbeelden."
Meer informatie en inschrijven klik hier.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
-
24 apr TommyTomato haalt 1,9 miljoen groeigeld op voor de groentelunch op school
-
24 apr PepsiCo verlaagt zoutgehalte in chips van het merk Lay's
-
24 apr ABN AMRO: 'Voedingssector heeft doorbraaktechnologieën nodig voor halen klimaatdoelen'
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan