4 februari: Training Normkennis ISO 22000:2018 en FSSC
bron: FoodPro Network
AMERSFOORT - Laat uw HACCP voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem volgens de internationale erkende ISO 22000 en FSSC norm.
De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).
Leerdoel
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.
Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.
Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.
Reviews
"Voldeed prima aan de verwachtingen , cursusleider wist theorie goed aan te vullen met praktijkvoorbeelden."
Meer informatie en inschrijven klik hier.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 mrt Groep aandeelhouders wil dat Nestlé meer inzet op gezonder aanbod
-
19 mrt Holland Foodz neemt Vero Sweet Presents over
-
19 mrt Smit's Uien en Mol Fresh Food fuseren
-
19 mrt Vakbonden ontevreden over loonbod Koninklijke Nederlandse Slagers
-
19 mrt Webinar | Stroomlijn uw bakkerij en zoetwarenprocessen met allergenen- en voorraadbeheer
-
19 mrt Speed Up NPD: Beat the Market with Innovation
-
18 mrt Supermarkten in Frankrijk duurder dan in België
-
18 mrt Zweeds keukenproduct kan houdbaarheid van voedsel met drie keer verlengen
-
18 mrt Enkco en Olijck Foods werken samen aan hybride vleesproducten
-
18 mrt Hoe VANHEST FOOD GROUP in 6 maanden volledig automatiseerde met KING Software
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan