Nu ook metaaldetectoren, checkwegers en andere industriële toepassingen bij DIGI Benelux

AMSTELVEEN - Hoe de BREXIT in 2019 zal verlopen is één van de grote vraagtekens van 2019. Om hier op te anticiperen heeft DIGI International beslist vanaf 1 januari 2019 de commerciële en administratieve activiteiten voor DIGI weeg-prijs-etiketteer systemen en Anritsu controleapparatuur te verplaatsen van het Verenigd Koninkrijk naar de BENELUX.

De belangrijkste reden voor deze beslissing is het beschermen van de klanten tegen eventuele toekomstige invoerheffingen en administratieve beslommeringen. Voor de klanten zijn er nog meer voordelen. Alle correspondentie kan vanaf nu in het Nederlands gebeuren.  Als klant heb je nu één Belgisch of Nederlands  aanspreekpunt en krijg je ook toegang tot andere DIGI-producten zoals bankweegschalen, weegplateaus en verpakkingstoestellen. 

Paradepaardje bij Anritsu zijn de x-ray toestellen. Hier kan je een overzichtsbrochure en specificaties downloaden. Het industrieel aanbod van DIGI kan je hier bekijken.

Over ons bedrijf

DIGI Benelux is een onderdeel van de Japanse ‘Teraoka Seiko’ groep. Deze groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 700 miljoen euro en stelt wereldwijd meer dan 3500 mensen te werk. Teraoka Seiko verspreidt zijn producten op de internationale markt onder de merknaam ‘DIGI.’

De firma Biesta in Leusden was één van de eerste DIGI-distributeurs ter wereld. In 1991 is Biesta verkocht aan DIGI/Teraoka. In 1992 IS DIGI Nederland ontstaan. In 2008 verhuisde DIGI naar Purmerend. Ondertussen is de firma gevestigd in Amstelveen en zit het administratieve hoofdkwartier in Antwerpen, België.

www.digi.eu

Bron: DIGI - partner FoodPro Network





Laatste nieuws