Proef de toekomst

08-01 06:03 | bron: FoodPro Network

AMSTERDAM - Traditiegetrouw trappen we ook dit nieuwe jaar af met een beursbezoek aan de Horecava, de Horeca vakbeurs die van 7 t/m 10 januari plaats vindt in de RAI Amsterdam. De organisatie belooft ook dit keer weer dat onze zintuigen geprikkeld zullen worden en gezien eerdere ervaringen hebben we hier alle vertrouwen in…  

Eén van de aandachttrekkers is het Start-upLAB waar nieuwe start-ups en doorgewinterde foodservice professionals elkaar ontmoeten. Maar liefst 42 start-ups presenteren zichzelf en verrassen ons met allerlei nieuwe food, non-food en tech oplossingen. Wat te denken van StrawbyStraw (100% biologisch afbreekbare rietjes), Freggies (groentesnacks waarbij gebruik is gemaakt van reststromen van biologische sapproductie), Braxzz (alcoholvrije spirits, ciders en wijnen) en de Cricketburger (met echte krekels natuurlijk). Daarnaast is er ook aandacht voor food mobility & delivery, voor de hotelwereld, pop-up bar experiences (het bekt allemaal net wat lekkerder in het Engels), en voor…. bier. Er zijn bier workshops, demo’s en tastings en Löwlander en Brewdog zorgen voor de presentatie van vernieuwende bierconcepten. 

En we ontmoeten John Altman. Dit is geen hipster met baard, maar een nieuw, ‘love spreading’ snack concept dat wordt gemanaged door 2 zussen. Zij zagen teveel tussendoortjes met onnodige toevoegingen en ongezonde ingrediënten om zich heen en besloten dat dat anders moest. Inmiddels hebben ze een range popcorn- en notensnacks ontwikkeld, zijn de internationale kansen geïnventariseerd en zijn ze klaar voor de toekomst. 

Wilt u dit nieuwe jaar ook beginnen met een gratis inventarisatie van uw exportkansen? TEN the export network ondersteunt food bedrijven met export en begeleidt als RVO adviseur food bedrijven in het SIB (Starters International Business) traject. Tientallen ondernemers gingen u al voor. Kijk op de website voor meer informatie www.theexportnetwork.nl of neem vrijblijvend contact met ons op info@theexportnetwork.nl

Voor wie nog niet genoeg heeft aan de belevingen in de RAI kan verder feestvieren tijdens de afterparty in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. 

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 mrt Nieuwe directeur Foodwatch Nederland
18 mrt Pilot SPAR University met versconcepten
18 mrt The Greenery robotiseert inpakproces in distributiecentrum Barendrecht
18 mrt Nestlé zet stappen in terugdringen van plastic afval
18 mrt Hoe overleeft u een onaangekondigde audit? 5 praktische tips voor continue voedselveiligheid
18 mrt Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)
15 mrt Paardenvleesfraudeur in hoger beroep veroordeeld tot twintig maanden cel
15 mrt Een op drie supermarkten controleert leeftijd bij drankverkoop niet goed
15 mrt Greenyard schrapt 422 banen
15 mrt Liefst 143 extra medewerkers voor de NVWA door (no-deal) Brexit
15 mrt Zoutmonitor: vooral minder zout in industriebrood
15 mrt BRC Food 8: Veranderingen in de bedrijfscultuur
15 mrt Ambachtelijke producten in opmars in de UK
14 mrt ’30-40 procent supermarkten gaat verdwijnen’
14 mrt Bolscher gaat ook vegetarische en veganistische producten maken
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?