Wat is er veranderd in de nieuwe ISO 22000?
31 dec 2018 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - De ISO 22000:2018-norm voor voedselveiligheid is afgelopen zomer gepubliceerd. De nieuwe ISO 22000 is geupdate met ISO’s High Level Structure en is aangepast aan de actuele voedselveiligheidsuitdagingen waar organisaties mee te maken hebben. De auditoren van DNV GL vertellen u meer.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan