Divers aanbod aan verpakkingsmachines (video)

EINDHOVEN - Bijna ieder product is tegenwoordig verpakt. Als bedrijf zijnde kan dit handmatig gebeuren maar met een machine is het sneller, hygiënischer en kostenbesparend. Bij het investeren in een machinepark kan gekeken worden naar nieuwe machines, maar ook tweedehands machines kunnen geschikt zijn voor het productieproces. Bij online veilingbureau Industrial Auctions, gespecialiseerd in de voedings- en drankenindustrie is het mogelijk in slechts 4 stappen in het bezit te komen van de verpakkingsmachine voor uw bedrijf. De machines zijn eerder gebruikt door andere productiebedrijven en zijn nu op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Het online veilingbureau wil potentiële kopers zo goed mogelijk informeren door middel van een uitgebreide beschrijving, vele foto’s en soms zelfs een video van de betreffende machine. De veilingen worden georganiseerd door heel Europa. Wanneer nodig kan het veilingbureau ook de kopende partij ondersteunen in het demonteren, laden en transport.

Een voorbeeld van bijvoorbeeld een zalm verpakkingsmachine welke binnenkort sluit op de website. Bent u benieuwd hoe deze machine werkt, bekijk dan onderstaande video.

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste veilingen en schrijf u in voor de Industrial Auctions nieuwsbrief.





Laatste nieuws