Opleiding: kwaliteitsmedewerker (start in september)
bron: FoodPro Network
HOUTEN - Jij gaat als kwaliteitsmedewerker voor kwaliteit en zoekt altijd naar verbetermogelijkheden. Je controleert de kwaliteit in het hele proces: van grondstoffen tot eindproduct. Je onderzoekt, onderhoudt en verbetert kwaliteitssystemen en je weet goed hoe je jouw boodschap moet overbrengen bij je collega’s. Zo verbeter je met de opleiding kwaliteitsmedewerker continu de organisatie waarvoor je werkt.
Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma vakexpert voeding en kwaliteit (crebonummer 25569).
Bekijk hier de leaflet van de opleiding.
DIT LEER JE:
Zorgsystemen en voedingstechnoligie
Totale werkveld leren overzien. Product en proces met elkaar verbinden.
Communicatie
Effectief overleggen en instructies geven. Klachtenmanagement.
Kwaliteit
Procesbeheersing, verbeterprocessen en sturing geven aan kwaliteitsverbetering.
Controleren
Voorbereiden en uitvoeren van audits en controles. Actualiseren van kwaliteitshandboeken en instructies.
Onderzoek
Verbeterpunten signaleren en formuleren.
Functioneren
Werkhouding en instelling. Nederlands, Engels en rekenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.
DIT KUN JE ER MEE:
Na je opleiding succesvol te hebben afgerond;
- Je weet hoe je kwaliteitscontroles uitvoert: van grondstoffen tot eindproducten. Je weet precies hoe je inspecties en audits voorbereidt en uitvoert.
- Jij hebt alle kennis in huis om kwaliteitssystemen te onderhouden en te verbeteren.
- Klachtenbeheer is bij jou in goede handen.
- Continu onderzoek naar het verbeteren van de organisatie waar je werkt is aan jou wel toevertrouwd.
Duur/tijd
Drie jaar. Met werkervaring of de juiste vooropleiding kun je de opleiding in gemiddeld anderhalf jaar afronden.
Startmoment
Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs: 030 275 81 81.
Vooropleiding
Om te kunnen starten heb je een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 nodig. Kijk voor meer informatie over aanname en intake onder de tab Studenten.
Kwaliteitsmedewerker
Of bekijk meer informatie op de website van SVO vakopleiding food.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan