Foppen en Klaas Puul gaan fuseren tot Dutch Seafood Company
13 jun 2018 09:29
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
HARDERWIJK / VOLENDAM - Visverwerkers Foppen en Klaas Puul gaan fuseren. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam Dutch Seafood Company. Beide familiebedrijven zijn actief in de visverwerking van zalm en garnalen.
André van der Padt wordt de CEO van het nieuwe gezamenlijke bedrijf. De fusie moet nog worden goedgekeurd door de ondernemingsraad van Klaas Puul en de Autoriteit Consument & Markt.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan