Vakbeurs Foodspecialiteiten Nederland verhuist naar andere dagen
bron: FoodPro Network
HOUTEN - De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) is, voor de zelfstandig ondernemer met een winkel in Foodspecialiteiten in de breedste zin van het woord, een must om te bezoeken. Met een oppervlakte van ruim 9000 m² en een verwachte 270 exposanten is de beurs de belangrijkste beurs in de branche in Nederland.
Nieuwe data
Al sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Veranderende markten en consumentengedrag echter maakten de roep om een verplaatsing van de dagen naar maandag en dinsdag steeds luider. Om deze reden zal vanaf dit jaar de beurs dan ook opschuiven in de kalender, hetgeen voor dit jaar betekent dat de beurs wordt gehouden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018.
Op de beurs is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor de foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, traiteurs en catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan